Carne De Porc Cu Aragaz Lent

Carne De Porc Cu Aragaz Lent
Carnea de porc cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,03 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, piper, amestec de condimente taco și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare includ Sunday Slow Cooker: Carne De Porc Simplă Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Carne de porc chinez aka carne de porc Char Siu, și Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc.

Instrucțiuni

1
Așezați umărul de porc într-un aragaz lent cu condimente taco. Dacă doriți, adăugați pudră de chili și / sau fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Praf De ChiliPraf De Chili
Umăr De PorcUmăr De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Adăugați apă până când carnea este acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
3
Puneți capacul pe oală și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți umărul de porc din oală și mărunțiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate55
Revista