Carne De Porc Cotlet De Orez Coace
Reteta de carne de porc Cotlet de orez coace se poate face în aproximativ 55 de minute. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 809 calorii, 47G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați orez, amestec de supă de ceapă, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Cotlet de porc se coace cu orez galben, Cotlet De Porc Coace, și W W Cotlet De Porc Coace.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați orezul, supele și laptele.
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Aranjați Cotletele de porc peste orez.
Se presară cu amestec de supă. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 50-55 de minute sau până când sucurile de carne se limpezesc și orezul este fraged.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Tinga Reserve Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tinga Reserve Pinot Noir]()
Tinga Reserve Pinot Noir
O culoare seducătoare de granat cu corp ușor. Pe nas, mere roșii proaspete cu note de migdale dulci, are taninuri netede, cu aciditate strălucitoare și un finisaj Fructat.