Carne De Porc Cotlet De Orez Coace

Carne De Porc Cotlet De Orez Coace
Reteta de carne de porc Cotlet de orez coace se poate face în aproximativ 55 de minute. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 809 calorii, 47G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați orez, amestec de supă de ceapă, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Cotlet de porc se coace cu orez galben, Cotlet De Porc Coace, și W W Cotlet De Porc Coace.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați orezul, supele și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Aranjați Cotletele de porc peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se presară cu amestec de supă. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 50-55 de minute sau până când sucurile de carne se limpezesc și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Tinga Reserve Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tinga Reserve Pinot Noir
Tinga Reserve Pinot Noir
O culoare seducătoare de granat cu corp ușor. Pe nas, mere roșii proaspete cu note de migdale dulci, are taninuri netede, cu aciditate strălucitoare și un finisaj Fructat.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista