Carne de porc chinezească și tăiței
Porc chinezesc 'n' Noodles durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD per porție. O porție conține 397 de calorii , 31 g de proteine și 10 g de grăsimi . 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal chinezesc. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos de soia, varză, ceapă și ulei de susan. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 90% , ceea ce este super. Fidea cu varză chinezească și ciuperci Shitake , fidea de orez cu ravioli Wonton/chinezi în sos de ciuperci și coastele chinezești de porc la grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-un castron mic, combinați sosul hoisin, sosul de soia și uleiul de susan; puse deoparte.
Într-o tigaie mare antiaderență sau wok, prăjiți carnea de porc în 2 lingurițe de ulei de canola timp de 3 minute sau până când nu mai este roz.
Scoateți și păstrați la cald. În aceeași tigaie, prăjiți ardeiul roșu, mazărea și ceapa în uleiul rămas timp de 3 minute.
Adăugați varza; se prăjește încă 2 minute sau până când legumele sunt crocante și fragede.
Amestecați amestecul de sos hoisin rezervat și amestecați în tigaie. Întoarceți carnea de porc în tigaie; căldură prin.
Scurge pastele și adaugă în tigaie; arunca pentru a acoperi.
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de coriandru.