Carne de porc caramelizată vietnameză cu orez de coriandru

Rețeta de carne de porc caramelizată Vietnameză cu orez de coriandru este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Această rețetă servește 4 și costă 2,89 USD pe porție. O porție conține 430 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți suc de lămâie, zahăr brun, frunze de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Salată vietnameză de carne de porc caramelizată și tăiței de orez, Salată Vietnameză De Tăiței Cu Carne De Porc Caramelizată, și Carne de porc cu cartofi dulci și orez cu mere de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti marinada, tăiați carnea de porc peste cereale în felii groase de 1/4 inci.
Combinați carnea de porc și următoarele 5 ingrediente (prin 4 căței de usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați 1/4 cană de ceapă verde în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 30 de minute, întorcându-vă ocazional.
În timp ce carnea de porc marinează, pregătiți orezul. Gatiti coriandrul intr-o cratita medie la foc mediu-mare 1 minut sau pana se prajeste usor, amestecand frecvent.
Adăugați 2 căni de apă și 1/4 linguriță de sare în tigaie; aduceți la fierbere. Se amestecă orezul; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 16 minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă cilantro.
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carnea de porc în tigaie; sotati 1 minut sau până se rumenesc ușor.
Scoateți carnea de porc din tigaie; ștergeți tigaia curată cu prosoape de hârtie.
Adăugați zahăr granulat și 1 lingură de apă în tigaie; gătiți la foc mediu-mare 1 minut sau până când zahărul se dizolvă, amestecând constant. Continuați să gătiți 4 minute sau până la aur (nu amestecați). Întoarceți carnea de porc în tigaie; gătiți 1 minut, aruncând pentru a acoperi.
Transferați amestecul de porc într-un bol.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Adăugați ghimbir și 1 linguriță de usturoi în tigaie; gătiți 30 de secunde, amestecând constant.
Adăugați jumătate de spanac în tigaie; acoperiți și gătiți 1 minut sau până când spanacul se ofilește.
Adăugați spanacul rămas și 1/4 linguriță de sare în tigaie; aruncați pentru a combina.
Transferați spanacul într-un platou; deasupra cu amestec de porc.
Se presară cu 1/4 cană de ceapă verde și mentă.
Notă de vin: cu aromele vibrante ale acestui fel de mâncare, ajungeți la un alb plin, dar răcoritor, cum ar fi Nobilo Pinot Gris ($1
din Noua Zeelandă. Acest vin are o notă de dulceață care completează carnea de porc dulce și glazura caramelizată în timp ce echilibrează căldura de ghimbir și ardei roșu. Aromele strălucitoare de acid și citrice îți pregătesc Palatul pentru o altă mușcătură. Jeffery Lindenmuth