Carne de porc caramelizată vietnameză cu orez de coriandru
Rețeta de carne de porc caramelizată Vietnameză cu orez de coriandru este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Această rețetă servește 4 și costă 2,89 USD pe porție. O porție conține 430 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți suc de lămâie, zahăr brun, frunze de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Salată vietnameză de carne de porc caramelizată și tăiței de orez, Salată Vietnameză De Tăiței Cu Carne De Porc Caramelizată, și Carne de porc cu cartofi dulci și orez cu mere de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti marinada, tăiați carnea de porc peste cereale în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Combinați carnea de porc și următoarele 5 ingrediente (prin 4 căței de usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Adăugați 1/4 cană de ceapă verde în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 30 de minute, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
4
În timp ce carnea de porc marinează, pregătiți orezul. Gatiti coriandrul intr-o cratita medie la foc mediu-mare 1 minut sau pana se prajeste usor, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați 2 căni de apă și 1/4 linguriță de sare în tigaie; aduceți la fierbere. Se amestecă orezul; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 16 minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați carnea de porc în tigaie; sotati 1 minut sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți carnea de porc din tigaie; ștergeți tigaia curată cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați zahăr granulat și 1 lingură de apă în tigaie; gătiți la foc mediu-mare 1 minut sau până când zahărul se dizolvă, amestecând constant. Continuați să gătiți 4 minute sau până la aur (nu amestecați). Întoarceți carnea de porc în tigaie; gătiți 1 minut, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Transferați amestecul de porc într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
12
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Adăugați ghimbir și 1 linguriță de usturoi în tigaie; gătiți 30 de secunde, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Adăugați jumătate de spanac în tigaie; acoperiți și gătiți 1 minut sau până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Scoateți din căldură.
16
Adăugați spanacul rămas și 1/4 linguriță de sare în tigaie; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
17
Transferați spanacul într-un platou; deasupra cu amestec de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
18
Se presară cu 1/4 cană de ceapă verde și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
19
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
20
Notă de vin: cu aromele vibrante ale acestui fel de mâncare, ajungeți la un alb plin, dar răcoritor, cum ar fi Nobilo Pinot Gris ($1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot Gris
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
21
din Noua Zeelandă. Acest vin are o notă de dulceață care completează carnea de porc dulce și glazura caramelizată în timp ce echilibrează căldura de ghimbir și ardei roșu. Aromele strălucitoare de acid și citrice îți pregătesc Palatul pentru o altă mușcătură. Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Dressing Japonez De Susan Preparat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.