Carne de porc cajun a bunicii Edna

Carne de porc cajun a bunicii Edna
Porcul Cajun al bunicii Edna este o rețetă fără gluten cu 12 porții. O porție conține 236 de calorii, 34 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 1,81 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 6 ore și 35 de minute. Un amestec de ceapă, unt, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 531 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei cajun. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Prajitura Ho Ho a lui Edna, Varza Escaloped de la Edna Mae și Clatitele cu smântână a lui Edna Mae.

Instrucțiuni

1
Se toacă mărunt legumele. Într-o tigaie mare, căliți legumele în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă condimentele și sosul de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Tăiați friptura în jumătate.
4
Tăiați mai multe fâșii în friptură până la 1/2 inch de fund.
5
Puneți într-un 4-qt. Care gateste incet. Se pune amestecul de ceapă între fâșii și deasupra cărnii. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Transferați friptura pe un platou de servire; tine de cald.
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.
8
Turnați sucurile de gătit într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Serviți cu friptură.

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Cajun funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Vinul Rosé și Albarino. Aceste vinuri cu tanin scăzut și cu alcool mai scăzut vor completa căldura din mâncărurile cajun picante, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista