Carne De Porc Balsamică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc balsamică. Această rețetă servește 5 și costă 1,57 USD pe porție. O porție conține 413 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ciuperci, castane de apă, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui și Broccoli se amestecă, Carne De Vită Mongolă, și Carne de vită și Broccoli se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare sau wok, amestecați carnea de porc în 2 linguri de vinetă timp de 3-4 minute sau până se rumenesc.
Scoateți și păstrați cald.
Se amestecă morcovii în 2 linguri de vinetă timp de 2 minute.
Adăugați ciuperci; se amestecă cu 2 minute mai mult.
Adăugați castane de apă și amestecați-prăjiți 2-3 minute mai mult sau până când legumele sunt crocante.
Adăugați sosul hoisin și vinaigreta rămasă. Aduceți la fierbere; gatiti timp de 1 minut.
Adăugați carnea de porc și încălziți.