Fundul de porc afumat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 233 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 45 de minute. Dacă aveți sare hickory, msg, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Fund De Porc Afumat, Carne de porc afumată pe grătar, și Doamna și fiul lui afumat Boston Fund friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați toate ingredientele într-un castron nereactiv și amestecați împreună.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Așezați toate ingredientele într-un recipient cu capac și agitați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
1
Bateți ingredientele împreună și puneți-le într-o sticlă de stoarcere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Carne de porc: rezervați 1 cană de marinată și dați deoparte. (Marinada rezervată va fi utilizată pentru a baza carnea de porc în timpul procesului de gătit.) Injectați puțină marinată în fundul de porc în numeroase locuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston Fundul
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Puneți carnea de porc într-o pungă de plastic resigilabilă și acoperiți cu marinata rămasă. Marinați la frigider timp de 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Scoateți carnea de porc din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Acoperiți carnea de porc cu un strat ușor din amestecul "lipici" pentru a ajuta la frecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Se presara generos cu freca, asigurându-vă că să-l lucreze în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Pregătiți un fumător la 225 până la 250 de grade F și adăugați așchii de lemn de mere și hickory la cărbunele aprins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sos De Curcan, încălzit
8
Puneți carnea de porc pe fumător. Aveți grijă să nu fumați excesiv. După 2 ore, puneți carnea de porc cu marinada rezervată și returnați-o fumătorului timp de 1 oră. Ungeti din nou și a reveni la fumător timp de 1 oră mai mult. Repetați încă 1 timp, cu bastingul și fumatul timp de încă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Scoateți carnea de porc din fumător, înfășurați în folie de aluminiu și reveniți la fumător până când carnea de porc are o temperatură internă de 200 de grade F. (alternativ, puteți termina de gătit carnea de porc într-un cuptor scăzut preîncălzit la 250 de grade F). Când carnea de porc a ajuns la 200 de grade F, scoateți-o de pe foc și lăsați să stea aproximativ 15 până la 20 de minute înainte de a tăia sau trage.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ