Carne De Porc Afumată

Carne De Porc Afumată
Fundul de porc afumat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 233 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 45 de minute. Dacă aveți sare hickory, msg, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Fund De Porc Afumat, Carne de porc afumată pe grătar, și Doamna și fiul lui afumat Boston Fund friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-un castron nereactiv și amestecați împreună.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Așezați toate ingredientele într-un recipient cu capac și agitați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1
Bateți ingredientele împreună și puneți-le într-o sticlă de stoarcere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Carne de porc: rezervați 1 cană de marinată și dați deoparte. (Marinada rezervată va fi utilizată pentru a baza carnea de porc în timpul procesului de gătit.) Injectați puțină marinată în fundul de porc în numeroase locuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Puneți carnea de porc într-o pungă de plastic resigilabilă și acoperiți cu marinata rămasă. Marinați la frigider timp de 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Scoateți carnea de porc din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Acoperiți carnea de porc cu un strat ușor din amestecul "lipici" pentru a ajuta la frecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Se presara generos cu freca, asigurându-vă că să-l lucreze în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Pregătiți un fumător la 225 până la 250 de grade F și adăugați așchii de lemn de mere și hickory la cărbunele aprins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
8
Puneți carnea de porc pe fumător. Aveți grijă să nu fumați excesiv. După 2 ore, puneți carnea de porc cu marinada rezervată și returnați-o fumătorului timp de 1 oră. Ungeti din nou și a reveni la fumător timp de 1 oră mai mult. Repetați încă 1 timp, cu bastingul și fumatul timp de încă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Scoateți carnea de porc din fumător, înfășurați în folie de aluminiu și reveniți la fumător până când carnea de porc are o temperatură internă de 200 de grade F. (alternativ, puteți termina de gătit carnea de porc într-un cuptor scăzut preîncălzit la 250 de grade F). Când carnea de porc a ajuns la 200 de grade F, scoateți-o de pe foc și lăsați să stea aproximativ 15 până la 20 de minute înainte de a tăia sau trage.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Ingrediente

791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)0Bucăți de caramele Heath Bar1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg12 lingurițe de pudră de usturoiMăsline de cocktail umplute cu pimientoMăsline de cocktail umplute cu pimiento1cub de bouillon de pui (dizolvat în 2 linguri de apă)cub de bouillon de pui (dizolvat în 2 linguri de apă)12 lingurițe de pudră de usturoi1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie, tocata marunt, pentru servireceapa rosie, tocata marunt, pentru servire12 lingurițe de pudră de usturoifelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună1Oreos dublu umplutchimen măcinatchimen măcinat1Oreos dublu umplutsol salviesol salvie12 lingurițe de pudră de usturoi1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale12 lingurițe de pudră de usturoiumărumăr301 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1-2 linguri ulei de masline extravirginconcentrat de ananasconcentrat de ananas1carne de porc (aproximativ 5 kilograme)carne de porc (aproximativ 5 kilograme)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsare (neiodată)sare (neiodată)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsare (neiodată)sare (neiodată)12 lingurițe de pudră de usturoisare hickorysare hickory1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional301 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's8creveți și cu veneAșchii de lemn de mere și hickory, înmuiate în apă timp de cel puțin 30 de minute, pentru fumatAșchii de lemn de mere și hickory, înmuiate în apă timp de cel puțin 30 de minute, pentru fumat301 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilSos WorcestershireSos Worcestershire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmuștar galbenmuștar galben8creveți și cu veneCărbune pentru fumătoriCărbune pentru fumători12 lingurițe de pudră de usturoimsg, opționalmsg, opțional
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista