Carne De Porc Adobo La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc adobo la grătar. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 365 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oregano măcinat, cotlet de porc tăiat în centru, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 73%. Încercați Carne De Porc Adobo La Grătar, Cotlet de porc gigant la grătar cu pastă Adobo, și Tacos de porc la grătar Adobo cu salsa de castraveți-ridiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Îndepărtați tulpinile și semințele din ardei iute. Rupeți ardeii iute în bucăți mari; așezați în tigaie. Gatiti 15 secunde sau pana cand se incalzeste bine, rotind piese ocazional (aveti grija sa nu ardeti chiles); scoateți din tigaie.
Adăugați usturoiul și ceapa în tigaie; gătiți 5 minute sau până se rumenesc, întorcându-se frecvent.
Combinați ardei iute, usturoi, ceapă, bulion și următoarele 4 ingrediente (bulion prin ienibahar) într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă 1 lingură de oțet. Aduceți la foc mic; gătiți 5 minute sau până când chilele sunt moi.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Puneți jumătate din amestecul de chile într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul purificat într-un castron mic; repetați procedura cu amestecul de chile rămas.
Încălziți tigaia acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de chile; gatiti 5 minute, amestecand constant.
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul și sarea. Se răcește complet.
Combinați 1/2 cană de amestec chile și 1 lingură de oțet într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați Cotletele de porc în pungă; sac de etanșare. Marinați carnea de porc la frigider 8 ore sau peste noapte, întorcând punga ocazional.
Combinați amestecul de chile rămas cu suc de portocale și suc de lămâie; acoperiți și refrigerați.
Așezați sosul rezervat într-o cratiță mică; gatiti la foc mediu 5 minute sau pana cand se incalzeste bine.
Scoateți carnea de porc din pungă, rezervând marinada.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 4 minute pe fiecare parte sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz), ungând frecvent cu marinată rezervată.
Se ia de pe foc; se acoperă cu sos cald.