Carne De Porc Aburit

Carne De Porc Aburit
Carne de porc aburit chifle ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 236 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 35 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, făină de tort, lapte cald și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Chifle De Porc Aburite, Chifle de porc aburite (baozi), și Chifle De Porc Aburite (Char Siu Bao).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Puneți raftul de spareribs într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Se toarnă sosul hoisin, se închide punga și se aruncă ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
3
Puneți punga într-un castron și marinați coastele la frigider timp de 3 ore sau până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Puneți coastele într-o tigaie împreună cu toată marinada. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu, glisați-o în cuptor și coaceți până când carnea se separă ușor de os, aproximativ 2 ore. Ungeți-le la fiecare 30 de minute în timpul procesului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
OsOs
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți coastele din cuptor și lăsați-le să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, trageți carnea de coaste din oase și tocați grosier. Apoi, într-un castron mare, aruncați carnea de porc împreună cu varza și scallions. Dacă amestecul pare prea uscat, adăugați puțin mai mult sos hoisin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Ceapa VerdeCeapa Verde
VarzăVarză
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Presărați drojdia peste apa caldă într-un castron mic. După câteva minute, drojdia va începe să spumeze și să buleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, zahărul și praful de copt. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și adăugați laptele cald, uleiul de canola și drojdia activată. Lucrați aluatul pentru a produce o masă shaggy. Întoarceți-l pe o placă sau blat cu făină și frământați până când aluatul devine neted, moale și flexibil, aproximativ 5 până la 10 minute. Puneți-l într-un castron ușor uns și întoarceți-l o dată pentru a acoperi. Acoperiți vasul în folie de plastic și lăsați aluatul să crească netulburat timp de 40 de minute până la 1 oră. Masa trebuie să se dubleze în volum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Ulei De CanolaUlei De Canola
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
LapteLapte
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
BolBol
1
Pentru a forma chiflele, scoateți aluatul din vas și rotiți-l în 1 frânghie lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați frânghia în 12 porțiuni egale.
3
Rulați fiecare bucată și puneți-le deoparte într-un castron. Folosind un sucitor, aplatizați fiecare bilă în cercuri de 4 inci, lăsând centrul puțin mai gros decât marginile sale. Puneți o lingură plină de umplutură în centrul fiecărui disc și ciupiți vârfurile închise pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
BolBol
4
Aranjați chiflele pe o tavă căptușită cu pergament și acoperiți-le cu un prosop de bucătărie curat. Alternativ, așezați chiflele într-un abur mare de bambus pe 3 niveluri căptușit cu hârtie pergament, 4 chifle pe nivel. Lăsați chiflele să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
5
Între timp, umpleți un abur din bambus sau oțel inoxidabil cu apă și aduceți-l la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Tăiați runde de 12 (4 inci) din niște hârtie pergament. Când sunteți gata de gătit, așezați chiflele pe rondele de pergament și în abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista