Carne De Porc
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Carnea de porc aluniță ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 37 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica dezosată, ceapa, chili chipotle, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Carne De Porc, Cotlet De Porc Mole, și Cotlet De Porc Mole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți carnea de porc și puneți - o într-o tigaie de 5 până la 6 litri.
Adăugați ceapa, roșiile, sucul de roșii, bulionul și zahărul brun. Clătiți chili uscat, rupeți tulpina și agitați semințele din păstăi.
Adăugați chili uscat și chili chipotle în tigaie.
Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare; reduceți focul la minim și fierbeți până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 3 până la 3 1/2 ore, împingând ocazional carnea deoparte și amestecând sosul pentru a fi sigur că nu se lipeste.
Sprijinirea cărnii cu 2 linguri cu fante, transferați într - o tigaie lată de 8 sau 9 inci, grăsime în sus.
Coaceți carnea într-un cuptor de 350 de ani până când se rumeneste foarte bine, 30 până la 40 de minute.
Tăiați și aruncați șirul. Cu 2 furculițe, rupeți carnea în bucăți mari; păstrați cald.
Între timp, degresați și aruncați grăsimea din sucurile de carne. Se fierb sucurile la foc mare până se reduc la 3 căni, aproximativ 30 de minute. Rotiți, câte o porție, într-un blender până se omogenizează.
Puneți carnea de porc într-un castron; se toarnă sosul peste carne.