Carne De Porc

Carne De Porc
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Carnea de porc aluniță ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 37 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica dezosată, ceapa, chili chipotle, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Carne De Porc, Cotlet De Porc Mole, și Cotlet De Porc Mole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea de porc și puneți - o într-o tigaie de 5 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa, roșiile, sucul de roșii, bulionul și zahărul brun. Clătiți chili uscat, rupeți tulpina și agitați semințele din păstăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Varză Creață Feliată MăruntVarză Creață Feliată Mărunt
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Adăugați chili uscat și chili chipotle în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare; reduceți focul la minim și fierbeți până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 3 până la 3 1/2 ore, împingând ocazional carnea deoparte și amestecând sosul pentru a fi sigur că nu se lipeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Sprijinirea cărnii cu 2 linguri cu fante, transferați într - o tigaie lată de 8 sau 9 inci, grăsime în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți carnea într-un cuptor de 350 de ani până când se rumeneste foarte bine, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
7
Tăiați și aruncați șirul. Cu 2 furculițe, rupeți carnea în bucăți mari; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Între timp, degresați și aruncați grăsimea din sucurile de carne. Se fierb sucurile la foc mare până se reduc la 3 căni, aproximativ 30 de minute. Rotiți, câte o porție, într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Puneți carnea de porc într-un castron; se toarnă sosul peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista