Carne De Porc
Carnea de porc este o fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 473 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cotlet de porc, smântână, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Empanada De Porc În Stil De Petrecere, Porc Tras Petrecere Nachos, și Kebab De Petrecere Cu Carne De Porc Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Tăiați carnea de vită uscată în bucăți mai mici și întindeți-o în fundul unui vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Înfășurați fiecare cotlet de porc cu o fâșie de slănină și fixați-l cu scobitori.
Așezați carnea de porc învelită deasupra cărnii de vită uscate.
Într-un castron mediu amestecați supa și smântâna până se omogenizează bine; se toarnă amestecul deasupra cotletelor de porc.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până când temperatura internă a cărnii de porc a atins 145 grade F (63 grade C).