Carne De Porc

Carne De Porc
Carnea de porc este o fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 473 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cotlet de porc, smântână, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Empanada De Porc În Stil De Petrecere, Porc Tras Petrecere Nachos, și Kebab De Petrecere Cu Carne De Porc Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați carnea de vită uscată în bucăți mai mici și întindeți-o în fundul unui vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Înfășurați fiecare cotlet de porc cu o fâșie de slănină și fixați-l cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită UscatăCarne De Vită Uscată
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
3
Așezați carnea de porc învelită deasupra cărnii de vită uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită UscatăCarne De Vită Uscată
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
Într-un castron mediu amestecați supa și smântâna până se omogenizează bine; se toarnă amestecul deasupra cotletelor de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până când temperatura internă a cărnii de porc a atins 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista