Carnation Cartofi Piure

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați piureul de cartofi garoafă. Această rețetă servește 6 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 213 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 25 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, sare și piper, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, și Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Gatiti la foc mediu-mare timp de 15 pana la 20 de minute sau pana se inmoaie; scurgere.
Întoarceți cartofii în cratiță; adăugați lapte evaporat și unt. Bateți cu mixerul de mână până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.