Caribou-pere braconate și înghețată
Perele și înghețata braconate de Caribou necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.49 pe portie. Acest desert are 240 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele necesită anason stelat, ROM, lapte și fructe de ienupăr. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pere braconate cu cremă de Cardamom, Pere pocate cu cremă de migdale, și Pere braconate cu cremă de portocale.
Instrucțiuni
Combinați vinul, fructele de ienupăr, anasonul, 2 bețișoare de scorțișoară, cuișoare și nucșoară într-o cratiță și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute; se ia de pe foc.
Lăsați să stea 30 de minute. Se strecoară amestecul peste un castron, rezervând lichid; aruncați solidele. Se amestecă 1/3 cană de rom alb.
Combinați amestecul de rom și 1/4 cană de zahăr într-o cratiță mare. Gatiti la foc mediu 2 minute sau pana se dizolva zaharul.
Așezați perele în tigaie; gătiți 1 oră sau până când perele sunt fragede, întorcându-se ocazional.
Îndepărtați perele; rece. Aduceți lichidul de gătit la fierbere; gatiti 15 minute sau pana cand amestecul se reduce la 1/4 cana.
Combinați laptele, frișca și restul de 2 bețișoare de scorțișoară într-o cratiță grea; aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc; aruncați bețișoarele de scorțișoară.
Combinați 1/4 cană de zahăr și gălbenușurile de ou într-un castron mare. Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant. Întoarceți amestecul în tigaie; gatiti la foc mic pana cand amestecul ajunge la 160, amestecand continuu.
Puneți tigaia într-un castron umplut cu gheață; se răcește complet.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată și se congelează conform instrucțiunilor producătorului. Scurgeți cu grijă lichidul din găleată; împachetați găleata cu gheață și sare. Acoperiți cu prosoape de bucătărie; coaceți cel puțin 1 oră.
Tăiați perele pe jumătate pe lungime. Feliați fiecare jumătate de pere, pe lungime, tăind, dar nu prin capătul tulpinii. Ventilați o jumătate de pere pe fiecare dintre cele 8 farfurii mici și stropiți uniform jumătățile de pere cu sirop redus.
Se servește cu 1/4 cană de înghețată.
Presărați aproximativ 1 linguriță de fistic peste fiecare porție.