Cardinal Punch

Cardinal Punch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Cardinal Punch. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 8 și costă $5.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 352 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de coniac, ananas, portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumn De Rom, Gin Punch, și Punch-ul lui T pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați vinul, coniacul, romul, siropul simplu și vermutul dulce într-un castron de pumn de 7 litri și amestecați ușor pentru a combina.Amestecați ușor sifonul și vinul spumant sau șampania (nu amestecați prea mult sau pumnul dvs. va fi plat). Plutiți blocul de gheață în pumn și adăugați fructele feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
Elixir GElixir G
Apă SpumantăApă Spumantă
VermutVermut
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
PunchPunch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista