Carbonadă De Vită
Carnea de vită Carbonnade ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 678 calorii, 48G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, bulion de vită, bere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Carbonnada Belgiană De Vită, Carne de vită Carbonnade și tocană de bere, și Crock Pot Carne de vită și bere Carbonnade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Gatiti feliile de bacon intr-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare pana cand sunt crocante; scoateți slănina cu o lingură cu fante, rezervând picături în tigaie. Pune slănina deoparte.
Adăugați carne de vită, sare și piper în picături în tigaie; gatiti 5 minute, rumenind bine carnea de vita pe toate partile.
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde.
Scoateți carnea de vită din tigaie cu o lingură pliată; pune deoparte.
Adăugați ceapa feliată în tigaie; acoperiți și gătiți la foc mediu 10 minute, amestecând ocazional. Se amestecă făina și se fierbe 2 minute.
Adăugați oțet și următoarele 5 ingrediente (oțet prin frunze de dafin) și aduceți la fierbere. Întoarceți slănina și carnea de vită în tigaie. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 2 ore sau până când carnea de vită este fragedă și aruncați frunza de dafin.
Se servește peste tăiței.