Caraway-salată de morcovi prăjiți și feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de morcov și feta prăjită cu chimen. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 2 și costă $1.83 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 214 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 49 de fani. Dacă aveți la îndemână morcov, semințe, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 95%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Morcovi Carbonizată, Prăjită La Cuptor, Cu Brânză Feta, Salată de morcovi și sfeclă prăjită cu Feta, pătrunjel tras și vinetă de chimen, și Supă de morcovi și chimen.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Fierbeți morcovii timp de 4 minute.
Scurgeți, vârful pe o foaie de copt, apoi aruncați cu semințele de chimion, 1 linguriță ulei, coaja de portocală și condimente. Prăjiți timp de 20 de minute până devin aurii și fragede.
Tăiați miezul din portocaliu. Țineți portocala peste un castron, apoi tăiați fiecare segment, prinzând sucul și segmentele din castron. Stoarceți orice suc rămas, apoi adăugați uleiul rămas, oțetul, semințele și condimentele. Se amestecă, apoi se combină cu morcovii prăjiți și spanacul. Împărțiți între două farfurii și sfărâmați peste feta.