Caramele De Turtă Dulce

Caramele De Turtă Dulce
Caramelele de turtă dulce ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 136 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, fursecuri gingersnap, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Caramele De Turtă Dulce, Caramele De Turtă Dulce, și Caramele De Turtă Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căptușiți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 11x7 inci cu folie, lăsând folia deasupra pe 2 părți opuse ale tigaiei; pulverizați folia cu spray de gătit. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți frisca, untul, siropul de porumb, sarea și rădăcina de ghimbir la foc mediu până la fierbere, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Spray De GătitSpray De Gătit
Sirop De PorumbSirop De Porumb
GhimbirGhimbir
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc; acoperiți pentru a se încălzi.
3
Într-o cratiță de 3 litri, gătiți zahărul și apa la foc mediu până se topesc și de culoare chihlimbar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc. Aruncați gingerroot din amestecul de cremă caldă. Adăugați încet amestecul de cremă la zahărul topit,amestecând constant cu sârmă. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu pentru a dizolva orice zahar intarit. Se fierbe descoperit aproximativ 36 de minute până la 119° pe termometrul de bomboane sau până când o cantitate mică de amestec a scăzut în ceașcă de apă foarte rece formează o minge fermă care își menține forma până la presare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
BomboaneBomboane
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
BatetiBateti
5
Se ia de pe foc; se amestecă fursecurile zdrobite. Se toarnă imediat amestecul în tigaie; se presară cu ghimbir cristalizat, apăsând ușor. Se răcește complet peste noapte. Folosiți folie pentru a ridica din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Tăiați în 9 rânduri cu 4 rânduri. Înfășurați caramelele individual în hârtie cerată. A se păstra până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane CaramelBomboane Caramel
FolieFolie
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista