Caramelele de turtă dulce ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 136 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, fursecuri gingersnap, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Caramele De Turtă Dulce, Caramele De Turtă Dulce, și Caramele De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Căptușiți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 11x7 inci cu folie, lăsând folia deasupra pe 2 părți opuse ale tigaiei; pulverizați folia cu spray de gătit. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți frisca, untul, siropul de porumb, sarea și rădăcina de ghimbir la foc mediu până la fierbere, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Spray De Gătit
Sirop De Porumb
Ghimbir
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Folie De Aluminiu
Tigaie
2
Se ia de pe foc; acoperiți pentru a se încălzi.
3
Într-o cratiță de 3 litri, gătiți zahărul și apa la foc mediu până se topesc și de culoare chihlimbar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc. Aruncați gingerroot din amestecul de cremă caldă. Adăugați încet amestecul de cremă la zahărul topit,amestecând constant cu sârmă. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu pentru a dizolva orice zahar intarit. Se fierbe descoperit aproximativ 36 de minute până la 119° pe termometrul de bomboane sau până când o cantitate mică de amestec a scăzut în ceașcă de apă foarte rece formează o minge fermă care își menține forma până la presare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Bomboane
Cremă
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Bateti
5
Se ia de pe foc; se amestecă fursecurile zdrobite. Se toarnă imediat amestecul în tigaie; se presară cu ghimbir cristalizat, apăsând ușor. Se răcește complet peste noapte. Folosiți folie pentru a ridica din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
6
Tăiați în 9 rânduri cu 4 rânduri. Înfășurați caramelele individual în hârtie cerată. A se păstra până la 1 săptămână.