Caramele de ciocolată cu nuci
Caramelele de ciocolată cu nuci durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 48. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 74 de calorii , 1 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 17 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, sirop de porumb, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Biscuiți cu burete cu zahăr brun cu caramele acoperite cu ciocolată , caramele cu slănină și caramele Fleur De Sel .
Instrucțiuni
Aliniați un 8-in. tigaie pătrată cu folie. Se unge cu 1 lingurita de unt; puse deoparte. Ungeți părțile laterale ale unei cratițe grele cu 1 linguriță de unt; se adauga siropul de porumb, apa, zaharul, ciocolata, sarea si untul ramas. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se omogenizeaza si se omogenizeaza, aproximativ 6 minute.
Se amestecă treptat crema. Gătiți și amestecați până când un termometru pentru bomboane arată 245° (etapa cu bilă fermă), aproximativ 25 de minute.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia și nucile.
Se toarnă în tava pregătită.
Rece; tăiate în pătrate. Păstrați într-un recipient acoperit la frigider.
Scoateți din frigider cu 1 oră înainte de servire.