Caramele Baruri

Caramele Baruri
Barele de cafea ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă face 50 de porții cu 73 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, ou, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Caramele Baruri, Bare De Caramel Cu Migdale, și Baruri Caramele De Vacanță.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F(135 grade C). Ungeți 15 1/2 pe 10 1/2 inch tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Cerneti faina, dati deoparte. Într-un castron mediu, crema de zahăr și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați vanilia și gălbenușul de ou; se amestecă bine. Se amestecă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Întindeți aluatul uniform în jeleul pregătittigaie cu role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Într-o ceașcă, bateți ușor albusul de ou; periați deasupra aluatului și presărați cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
NuciNuci
6
Coaceți o oră și 10 minute sau până la aur. Tăiați imediat în 50 de bare și scoateți din tigaie pentru a se răci pe rafturile de sârmă. A se păstra într-un recipient bine acoperit timp de cel puțin 3 zile înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista