Caramele Acoperite Cu Ciocolată

Caramele Acoperite Cu Ciocolată
Caramelele acoperite cu ciocolată sunt un fără gluten rețetă cu 120 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 54 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Un amestec de lapte condensat, ciocolată cu lapte, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caramele Acoperite Cu Ciocolată, Caramele Cu Microunde De 7 Minute Acoperite Cu Ciocolată, și Cookie cu burete de zahăr brun cu caramele acoperite cu ciocolată.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie pătrată de 8 x 8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Într-o cratiță grea de 4 litri topiți untul la foc mediu; adăugați zahăr brun, sirop de porumb și lapte. Amestecând constant, încălziți la 242 până la 248 grade F (116 până la 120 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă fermă, dar flexibilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc și se amestecă extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
4
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Când caramelul s-a răcit și s-a setat, tăiați în pătrate de 1 inch. Se răcește la frigider până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
6
Topiți ciocolata cu 1 lingură de unt în vârful unui cazan dublu sau într-un castron la cuptorul cu microunde. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Înmuiați pătratele de caramel în ciocolată și puneți-le pe hârtie de ceară pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții120
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista