Caramele Acoperite Cu Ciocolată
Caramelele acoperite cu ciocolată sunt un fără gluten rețetă cu 120 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 54 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Un amestec de lapte condensat, ciocolată cu lapte, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caramele Acoperite Cu Ciocolată, Caramele Cu Microunde De 7 Minute Acoperite Cu Ciocolată, și Cookie cu burete de zahăr brun cu caramele acoperite cu ciocolată.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie pătrată de 8 x 8 inch.
Într-o cratiță grea de 4 litri topiți untul la foc mediu; adăugați zahăr brun, sirop de porumb și lapte. Amestecând constant, încălziți la 242 până la 248 grade F (116 până la 120 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă fermă, dar flexibilă.
Se ia de pe foc și se amestecă extractul de vanilie.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Când caramelul s-a răcit și s-a setat, tăiați în pătrate de 1 inch. Se răcește la frigider până se întărește.
Topiți ciocolata cu 1 lingură de unt în vârful unui cazan dublu sau într-un castron la cuptorul cu microunde. Se amestecă până se omogenizează.
Înmuiați pătratele de caramel în ciocolată și puneți-le pe hârtie de ceară pentru a se răci.