Caramel-Trufe de ciocolată neagră cu Fleur De Sel

Caramel-Trufe de ciocolată neagră cu Fleur de sel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 32 de porții cu 131 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frișcă, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caramel-Trufe de ciocolată neagră cu Fleur De Sel, Trufe de ciocolată neagră cu Fleur De Sel, și Tort De Ciocolată Cu Umplutură De Caramel Fleur De Sel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 8 uncii de ciocolată într-un castron metalic peste cratița cu apă care abia fierbe (nu lăsați fundul vasului să atingă apa); se amestecă până când ciocolata este netedă.
Scoateți ciocolata din apă.
Combinați zahărul și 2 linguri de apă într-o cratiță mică. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul, perindând ocazional părțile tigaiei cu o perie de patiserie umedă. Creșteți căldura; se fierbe până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, perindând părțile laterale și învârtind tigaia ocazional, aproximativ 4 minute.
Adăugați smântână (amestecul va bule). Se amestecă la foc foarte mic până când caramelul este neted.
Se amestecă caramelul și 1/4 linguriță fleur de sel în ciocolată topită. Se răcește până când umplutura de trufe este fermă, cel puțin 3 ore.
Puneți cacao în castron. Folosind 1 lingură de umplutură de trufe pentru fiecare trufă, se rulează în bile, apoi se rulează în cacao. Aranjați pe foaia de copt. Acoperi; se răcește peste noapte.
Tapetați foaia de copt de 13x9x2 inci cu folie.
Așezați restul de 12 uncii de ciocolată într-un castron metalic mediu peste cratița cu apă care abia fierbe (nu lăsați fundul vasului să atingă apa); se amestecă până când ciocolata este topită și netedă și termometrul introdus în registrele de ciocolată 115 F.
Scoateți vasul de peste apă. Lucrând rapid, scufundați 1 trufă în ciocolată topită. Folosind furculița, ridicați trufa și atingeți furculița pe partea laterală a bolului pentru a permite scurgerea excesului de acoperire.
Transferați trufa pe foaia pregătită. Repetați cu trufele rămase.
Presărați ușor trufele cu fleur de sel suplimentar.
Lăsați să stea până când acoperirea se stabilește, cel puțin 1 oră. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Scufundați becul unui termometru pentru bomboane sau senzorul de pe tija unui termometru cu citire instantanee în ciocolată pentru o citire precisă.