Caramel-Pecan Dacquoise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, albușuri de ou, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Banana Pecan Dacquoise, Cupcakes cu Caramel sărat cu Crumble fragil de nucă de cocos Pecan și cremă de unt Elvețiană Caramel, și Alun Dacquoise.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti bezea, combinați primele 3 ingrediente într-un castron; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți în nuci pecan. Puneți cu grijă amestecul de bezea într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu. Urmăriți 1 cerc (10 inci) pe fiecare dintre cele 2 foi de hârtie pergament; lipiți 1 foaie pe fiecare dintre cele 2 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Pungi Ziploc
4
Tăiați 1/4 inch de pe 1 colț de pungă; strângeți amestecul de bezea pe tigăile pregătite pentru a forma cercuri de 2 (10 inci).
5
Coaceți bezea la 200 timp de 3 ore sau până se usucă. Opriți cuptorul; se răcește în cuptorul închis. Îndepărtați cu grijă bezeaua.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pentru a prepara mousse, combinați apa și gelatina; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
7
Puneți zahărul brun, 4 1/2 lingurițe frișcă, unt, sirop și sare într - o tigaie de sos la foc mediu-mare; se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Gatiti 2 minute fara a amesteca; se ia de pe foc. Se amestecă amestecul de gelatină; gatiti 30 de secunde, amestecand pana se dizolva gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Zahăr Brun
Gelatină
Unt
Sirop
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se ia de pe foc.
9
Transferați amestecul într-un castron mare; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Așezați 1/4 cană de frișcă rămasă într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frisca în amestecul de gelatină răcit; se răcește 20 de minute sau până aproape se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Frișcă
Gelatină
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
11
Combinați zahărul granulat și 1/4 cană de apă într - o tigaie mică de sos la foc mediu-mare; se aduce la fierbere, amestecând doar până se dizolvă zahărul. Gatiti fara a amesteca pana cand un termometru Inregistreaza 250 (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
12
Așezați 2 albușuri de ou și o picătură de sare într-un castron mare; folosind bătăi curate și uscate, bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Turnați încet amestecul de zahăr fierbinte într-un jet subțire în albușuri; continuați să bateți până se formează vârfuri rigide. Reduceți mixerul la viteză medie; bateți până când amestecul se răcește (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
13
Îndoiți o treime din amestecul de albuș de ou în amestec de caramel; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
14
Așezați 1 rundă de bezea coaptă pe un platou; întindeți mousse uniform peste bezea. Se acoperă cu Runda de bezea rămasă.