Caramel-Pecan Cu Susul În Jos Chai Plăcintă Cu Mere
Caramel-Pecan cu susul în jos Chai Apple Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.96 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 160 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de mere, cruste de plăcintă, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Plăcintă Cu Nuci Pecan Cu Mere Cu Susul În Jos, Plăcintă Cu Nuci Pecan Cu Mere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Mere Caramel Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F.
În plăcuța de plăcintă de 9 inci, combinați nuci pecan, unt topit și 1/2 cană zahăr brun.
Așezați 1 crustă de plăcintă deasupra amestecului de nuci pecan în placa de plăcintă.
În tigaie de 10 inci, gătiți merele cu 3 linguri de unt la foc mediu-mare 2 minute; adăugați ceaiul chai. Capac; gatiti 2-3 minute.
Adăugați scorțișoară și cuișoare.
Scurgeți merele și puneți-le în crusta de plăcintă; presară deasupra 2 linguri de zahăr brun.
Acoperiți umplutura cu a doua crustă; sigilați marginile și tăiați câteva fante în crusta superioară pentru a permite aerisirea.
Așezați plăcinta pe raftul cuptorului din mijloc; așezați foaia de folie pe raftul de sub plăcintă în caz de deversare.
Se coace la 375 de la 35 la 40 de minute sau până când crusta devine maro aurie.
Scoateți din cuptor; întoarceți imediat plăcinta cu capul în jos pe placa de servire.