Caramel De Migdale Revizuit
Nevoie de o garnitură fără gluten și prietenoasă cu FODMAP? Caramelul de migdale revăzut ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 398 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 112 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, bicarbonat de sodiu, unt — 1/2 kilogram și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă Cu Migdale Caramele, Caramel De Migdale, și Caramel De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Întindeți aproximativ 1/2 cană de migdale pe o foaie de biscuiți antiaderentă și coaceți timp de 6-8 minute sau până când sunt prăjite și aromate. Pune deoparte.Linia A 13 9 sau 15 10 inch tigaie cu hârtie pergament și setați lângă aragaz.
Puneți untul într-o cratiță cu fund greu, de dimensiuni medii (3 qt) și topiți la foc mediu. Când untul este în mare parte topit, amestecați zahărul, apa caldă și sarea. Setați un termometru prăjit adânc în tigaie, având grijă ca becul să nu atingă fundul tigaiei. Gatiti amestecul la foc mediu, amestecand din cand in cand, pana cand amestecul ajunge la 240 de grade F.At 240 de grade, adăugați restul de 1 cană de migdale feliate în amestecul de zahăr. După adăugarea migdalelor, amestecați constant, menținând căldura la mediu, până când amestecul ajunge la 295 grade F. Dacă temperatura nu crește într-un ritm lent și constant,ridicați puțin căldura până când mercurul începe să crească
Când amestecul ajunge la 290 (asigurați-vă că este nu mai puțin de 290 și nu mai mult de 295 de grade F), scoateți imediat de pe foc șise amestecă în bicarbonat de sodiu
Se va umfla și se va lumina puțin și va părea aproape pufos.
Se toarnă în tigaie căptușită cu pergament. Amestecul ar trebui să fie un fel de blob lichid la punctul de lovire și dacă sunteți pe drumul cel bun, cratița va fi curată atunci când aruncați blobul de bomboane pe pergament.
Amestecul va începe să fie ferm și untpiscină și separată. Nu turnați excesul de unt. Nu intrați în panică, pentru că dacă ați gătit caramelul între 290 și 295, bomboanele dvs. ar trebui să se stabilească. Uneori durează mai mult.În timp ce bomboanele sunt încă foarte fierbinți și în proces de setare, împrăștiați ciocolata tocată deasupra fierbinte și lăsați ciocolata să se topească în și peste bomboane ca firme de bomboane. Folosind spatele unei linguri, întindeți ciocolata topită uniform peste bomboane. Zdrobiți migdalele prăjite și presărați peste ciocolată topită.
Lăsați bomboanele să se răcească timp de 1/2 oră sau mai mult la temperatura camerei.
Se transferă la frigider și se răcește timp de aproximativ 1 oră până la ciocolată fermă.Când ciocolata este setată este setată, ridicați bomboanele din tigaie apucând pergamentul. Spargeți bomboanele în bucăți mari.