Caramel De Migdale Revizuit

Caramel De Migdale Revizuit
Nevoie de o garnitură fără gluten și prietenoasă cu FODMAP? Caramelul de migdale revăzut ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 398 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 112 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, bicarbonat de sodiu, unt — 1/2 kilogram și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă Cu Migdale Caramele, Caramel De Migdale, și Caramel De Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți aproximativ 1/2 cană de migdale pe o foaie de biscuiți antiaderentă și coaceți timp de 6-8 minute sau până când sunt prăjite și aromate. Pune deoparte.Linia A 13 9 sau 15 10 inch tigaie cu hârtie pergament și setați lângă aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Puneți untul într-o cratiță cu fund greu, de dimensiuni medii (3 qt) și topiți la foc mediu. Când untul este în mare parte topit, amestecați zahărul, apa caldă și sarea. Setați un termometru prăjit adânc în tigaie, având grijă ca becul să nu atingă fundul tigaiei. Gatiti amestecul la foc mediu, amestecand din cand in cand, pana cand amestecul ajunge la 240 de grade F.At 240 de grade, adăugați restul de 1 cană de migdale feliate în amestecul de zahăr. După adăugarea migdalelor, amestecați constant, menținând căldura la mediu, până când amestecul ajunge la 295 grade F. Dacă temperatura nu crește într-un ritm lent și constant,ridicați puțin căldura până când mercurul începe să crească
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Când amestecul ajunge la 290 (asigurați-vă că este nu mai puțin de 290 și nu mai mult de 295 de grade F), scoateți imediat de pe foc șise amestecă în bicarbonat de sodiu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
5
Se va umfla și se va lumina puțin și va părea aproape pufos.
6
Se toarnă în tigaie căptușită cu pergament. Amestecul ar trebui să fie un fel de blob lichid la punctul de lovire și dacă sunteți pe drumul cel bun, cratița va fi curată atunci când aruncați blobul de bomboane pe pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Amestecul va începe să fie ferm și untpiscină și separată. Nu turnați excesul de unt. Nu intrați în panică, pentru că dacă ați gătit caramelul între 290 și 295, bomboanele dvs. ar trebui să se stabilească. Uneori durează mai mult.În timp ce bomboanele sunt încă foarte fierbinți și în proces de setare, împrăștiați ciocolata tocată deasupra fierbinte și lăsați ciocolata să se topească în și peste bomboane ca firme de bomboane. Folosind spatele unei linguri, întindeți ciocolata topită uniform peste bomboane. Zdrobiți migdalele prăjite și presărați peste ciocolată topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
CarameleCaramele
8
Lăsați bomboanele să se răcească timp de 1/2 oră sau mai mult la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
9
Se transferă la frigider și se răcește timp de aproximativ 1 oră până la ciocolată fermă.Când ciocolata este setată este setată, ridicați bomboanele din tigaie apucând pergamentul. Spargeți bomboanele în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista