Caramel Cappuccino Cheesecake
Caramel Cappuccino Cheesecake necesită aproximativ 8 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 426 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 99 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, topping de caramel, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 12%. Încercați Caramel Cappuccino Cheesecake, Cheesecake Cappuccino Cu Caramel Sărat, și Cappuccino Cu Caramel Înghețat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 149°.înfășurați în afara tăvii cu formă de arc de 10 inci cu folie. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de biscuiți și untul topit cu furculița. Apăsați amestecul uniform pe fundul tigaiei. Puneți la frigider crusta în timp ce pregătiți umplutura.
Într-un castron mic, amestecați granulele de cafea și vanilia până când cafeaua este dizolvată; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Adăugați treptat 1 1/2 căni de zahăr, bătând până devine ușor și pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați amestec de espresso, scorțișoară și 1/4 cană topping de caramel; bateți aproximativ 30 de secunde sau până când amestecul este bine amestecat.
Se toarnă peste crustă în tigaie.
Coaceți 1 oră 10 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când cheesecake este setat la 1 1/2 inci de margine și centrul este ușor jiggly. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci.
Lăsați cheesecake să rămână în cuptor 30 de minute.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește 30 de minute la temperatura camerei. Capac; frigider 6 ore sau peste noapte.
Scoateți partea din tigaie. Într-un castron mediu răcit, bateți 1 cană de frișcă și 2 linguri de zahăr la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Întindeți frisca deasupra cheesecake-ului; stropiți 1/4 cană topping de caramel peste frișcă.