Caramel Cappuccino Cheesecake necesită aproximativ 8 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 426 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 99 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, topping de caramel, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 12%. Încercați Caramel Cappuccino Cheesecake, Cheesecake Cappuccino Cu Caramel Sărat, și Cappuccino Cu Caramel Înghețat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 149°.înfășurați în afara tăvii cu formă de arc de 10 inci cu folie. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de biscuiți și untul topit cu furculița. Apăsați amestecul uniform pe fundul tigaiei. Puneți la frigider crusta în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Unt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Într-un castron mic, amestecați granulele de cafea și vanilia până când cafeaua este dizolvată; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Instant
Vanilie
Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Adăugați treptat 1 1/2 căni de zahăr, bătând până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Adăugați amestec de espresso, scorțișoară și 1/4 cană topping de caramel; bateți aproximativ 30 de secunde sau până când amestecul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Scorțișoară
1 Cană Alune Măcinate Fin
6
Se toarnă peste crustă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți 1 oră 10 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când cheesecake este setat la 1 1/2 inci de margine și centrul este ușor jiggly. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Lăsați cheesecake să rămână în cuptor 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți cheesecake-ul din cuptor. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește 30 de minute la temperatura camerei. Capac; frigider 6 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Cuptor
Tigaie
10
Scoateți partea din tigaie. Într-un castron mediu răcit, bateți 1 cană de frișcă și 2 linguri de zahăr la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
11
Întindeți frisca deasupra cheesecake-ului; stropiți 1/4 cană topping de caramel peste frișcă.