Caraibe Cheie Lime Pie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din America Centrală, așa că încercați plăcinta cu var din Caraibe. O porție conține 525 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de unt, nucă de cocos, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 29 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Var Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează Chiles Hatch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți nuca de cocos într-o tigaie superficială.
Coaceți la 350 timp de 5 până la 6 minute, amestecând ocazional sau până la prăjit. Puneți deoparte 2 linguri pentru topping.
Procesați cookie-urile și nucile de macadamia într-un robot de bucătărie până când sunt zdrobite.
Adăugați unt; procesați până la umezire.
Adăugați nucă de cocos rămasă și pulsați de 2 sau 3 ori sau doar până când sunt combinate. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și în sus a unei plăci de 9 inci. Înghețați 15 minute.
Bateți crema de brânză și laptele condensat la viteză medie cu un mixer electric până la crem.
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1 pe rând, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Adăugați suc de lămâie și, dacă doriți, rom condimentat; bate doar până la amestec.
Se toarnă umplutura în bucățiprusta.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când este aproape setat. (Centrul de plăcintă va ferm atunci când refrigerate.) Se răcește complet. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau până când se răcește bine. Dollop fiecare portie cu frisca, si se presara cu nucă de cocos rezervate. A se păstra la frigider.