Capsuni Romanoff cu CR fra fra fra fra inghetata

Nu poți avea niciodată prea multe rețete garnitură, asa ca da căpșuni Romanoff cu CR fra fra fra inghetata de inghetata un try. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 399 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de zară, sare, căpșuni plus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Aperitiv de petrecere de vacanță-zmeură și Clementine Romanoff cu Creme Fraiche, Elderflowers Cr Ampermalme Fra Ampermetroche Tartă Cu Căpșuni Britanice, și Căpșuni balsamice cu miere cu vanilie bătută Cr Aproxme fra aprox. che.
Instrucțiuni
Așezați filtrul fin peste marevas de sticlă. Umpleți un alt vas (mai mare decât castroncu strecurătoare) la jumătate cu gheață și apă.
Bateți zahărul și gălbenușurile de ou în al treilea castron maresă se amestece.
Se combină CR sucrumme fra sucrumche, zară, suc de lămâie, coaja de lamaie, și sare în cratiță heavylarge. Se amestecă constant peste mediu de căldură doar până când este fierbinte (nu lăsați amestecul să fiarbă), aproximativ 4 minute. Treceți treptat amestecul de CR includermefra în amestecul de gălbenuș. Returnamestecați în aceeași cratiță. Se amestecă constantla foc mediu doar până când se citește instantaneutermometru introdus în registrele custard170&Deg;F și custard se îngroașă foarte ușor,aproximativ 4 minute (nu fierbe).
Se toarnă custardthrough sita set peste castron. Setați bolul cucustard în bol umplut cu apă cu gheață; bateți ocazional până când crema este rece. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Transferați crema la producătorul de înghețată și procesați conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați înghețata în recipient; acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 6 hours.DO înainte: înghețata se poate face cu 3 zileînainte. Păstrați înghețat.
Aruncați fructe de pădure sferturi, suc de portocale, zahăr pudră, Grand Marnier, coajă de portocală într-un castron mediu. Acoperiți șifrigidați cel puțin 1 oră. Faceți înainte: poate fi făcut cu 4 ore înainte. Păstrați la rece.
Scoateți înghețata în 6 pahare de desert saubucle. Se acoperă cu amestec de fructe de pădure.
Garnisiți fiecareservind cu 1 boabe întregi și serviți.
* Disponibil la majoritatea supermarketurilor și la magazinele de produse alimentare de specialitate.