Capră la grătar cu salată de lămâie și Pesto de migdale
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Capra la grătar cu salată de lămâie și Pesto de migdale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 835 calorii, 11g de proteine, și 82G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.53 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de suc de portocale, lămâi, ulei de măsline extra virgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Panini Cu Radicchio, Brânză De Capră, Ulei De Citrice Și Pesto De Migdale, Crudit olfactiv cu sos de branza de capra cu lamaie-Pesto, și Lămâie Hummus de roșii uscate la soare și mușcături de Pesto cu brânză de capră.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați picioarele de capră.
Într-un blender, amestecați usturoiul, frunzele de mentă, piperul și uleiul de măsline până când se formează o pastă netedă. Frecați pasta pe ambele picioare și condimentați cu sare.
Așezați pe grătar și gătiți, întorcându-vă frecvent, până la roz la os, aproximativ 45 de minute
Între timp, pregătiți salata de lămâie amestecând lămâi, ulei de măsline extra virgin, sare și piper proaspăt măcinat într-un bol mare de amestecare. Se lasă să stea la temperatura camerei până se pregătește să servească cu carne. Într-un blender, amestecați migdalele, pesto-ul de măsline verde, fulgii de ardei iute, sucul de portocale și uleiul de măsline până la neted și gros.
Scoateți și puneți deoparte.
Când capra este gătită, scoateți din grătar pentru a permite să se odihnească timp de 10 minute. Aruncați rucola cu salată de lămâie și aranjați pe platou. Sculptați capra în felii groase de 1/4 inci și aranjați pe platou.
Stropiți cu pesto de migdale și serviți.