Caprese Tart
Caprese Tarta necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 283 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, unt, aluat de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Caprese Tart, Caprese Tart, și Neely ' s Caprese Tart.
Instrucțiuni
Echipament Special: 12 Tigăi individuale de tartlet cu funduri detașabile
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Pentru a asambla tartele: luați tăvile de tartă și ungeți cu unt și presărați din belșug cu făină de porumb.
Întindeți aluatul la o grosime de 1/8 inci și tăiați în 12 tarte individuale. Cercurile de aluat trebuie să fie mai mari decât tigaia pentru a se potrivi corect.
Așezați rundele de aluat în Tigăi și apăsați în jos pentru a umple colțurile. Tăiați excesul de aluat.
Ungeți fundul cojii de aluat cu ulei de măsline și presărați brânza.
Coaceți timp de 6 minute până când fundul este gătit, dar blond.
Presărați feliile de roșii cu sare.
Puneți feliile de roșii și feliile de mozzarella în tigaie, suprapunând bucățile într-un cerc, până când se folosesc toate ingredientele. Condimentează cu sare și piper.
Coaceți torturile timp de 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Chiar înainte de servire, garnisiți cu busuioc rupt.
Serviți cald sau la temperatura camerei.