Cappuccino tiramisu
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru colecția dvs., cappuccino tiramisu ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 986 calorii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați baileys, cafea, fulgi de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Easy Gevalia Cappuccino Tiramisu, Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, și Cappuccino.
Instrucțiuni
Apăsați degetele de burete în patru pahare.
Se toarnă suficientă cafea rece pentru a înmuia buretele.
Adăugați înghețată Baileys, cremă dublă bătută cu zahăr glazură și Baileys. Împrăștiați cu fulgi de ciocolată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Chianti, Moscato Dasti, Port, Trebbiano, Verdicchio
Cream Sherry, Chianti și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Tiramisu. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.