Cappuccino tiramisu

Cappuccino tiramisu
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru colecția dvs., cappuccino tiramisu ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 986 calorii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați baileys, cafea, fulgi de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Easy Gevalia Cappuccino Tiramisu, Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, și Cappuccino.

Instrucțiuni

1
Apăsați degetele de burete în patru pahare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat FriscaMagazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
2
Se toarnă suficientă cafea rece pentru a înmuia buretele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
3
Adăugați înghețată Baileys, cremă dublă bătută cu zahăr glazură și Baileys. Împrăștiați cu fulgi de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De CiocolatăFulgi De Ciocolată
Cremă DublăCremă Dublă
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Baileys Irish CreamBaileys Irish Cream

Vin recomandat: Cremă Sherry, Chianti, Moscato Dasti, Port, Trebbiano, Verdicchio

Cream Sherry, Chianti și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Tiramisu. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista