Cappuccino Gelato
Cappuccino Gelato necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 240 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare, gălbenușuri de ou, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ce aromă de gelato ești? Gelato de nucă de cocos și nucă, Gelato Bar, și Gelato pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați amidonul de porumb și granulele espresso într-o cratiță mare; adăugați treptat lapte, amestecând cu un tel până se omogenizează bine. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește 1 minut sau până când este ușor gros, amestecând continuu.
Se ia de pe foc. Treceți treptat aproximativ o pătrime din amestecul de cafea fierbinte în gălbenușuri de ou și adăugați la amestecul de cafea fierbinte rămas, amestecând constant. Gatiti la foc mediu-mic 2 minute sau pana cand un termometru ajunge la 160, amestecand continuu.
Se toarnă amestecul de cafea într-un castron; se amestecă laptele condensat îndulcit și ingredientele rămase. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte.
Turnați amestecul în cutia congelatorului de înghețată de 4 litri și congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Gelato (jeh-lah-toh) este cuvântul Italian pentru "înghețată."