Caponata Paste Coace

Caponata Paste Coace
Coacerea pastelor Caponata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 741 calorii, 30g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de conserve de roșii, fulgi de ardei, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este minunat. Rețete similare includ Caponata Paste Coace, Tortellini și Caponata coace, și Paste Caponata De Vinete.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Reîncălziți caponata în cuptorul cu microunde sau pe plită. Gatiti pastele pana al dente in apa sarata, scurgeti si transferati inapoi in oala fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
SobaSoba
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați caponata fierbinte și combinați.
4
Transferați pastele și legumele într-un vas de copt (9 x 13 inci). Se acoperă cu provolon mărunțit, fulgi de ardei zdrobiți și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ProvoloneProvolone
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Așezați vasul de copt sub broiler pentru a rumeni și bulați brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pui BroilerPui Broiler
6
Serviți imediat.
7
Dacă pregătiți o salată, păstrați-o simplă.
8
Verde amestecat aruncat cu ierburi proaspete, îmbrăcat cu ulei, oțet, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Așezați placa de tăiat lângă plită. Preîncălziți o oală mare și adâncă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
SobaSoba
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Adăugați ulei, usturoi și piper zdrobit. Pe măsură ce tocați legumele (ardei, ceapă și țelină), adăugați-le în oală. Odată ce legumele sunt acolo, creșteți puțin căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ArdeiArdei
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Se amestecă măsline și capere, stafide. Sareți vinetele tăiate cubulețe și amestecați în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
StafideStafide
CapereCapere
MăslineMăsline
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Adăugați roșiile, tăiate cubulețe și zdrobite, în oală și amestecați bine caponata pentru a combina. Acoperiți oala și gătiți caponata 15 până la 20 de minute, până când legumele sunt fragede. Se amestecă pătrunjelul și se scoate tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista