Coacerea pastelor Caponata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 741 calorii, 30g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de conserve de roșii, fulgi de ardei, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este minunat. Rețete similare includ Caponata Paste Coace, Tortellini și Caponata coace, și Paste Caponata De Vinete.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Reîncălziți caponata în cuptorul cu microunde sau pe plită. Gatiti pastele pana al dente in apa sarata, scurgeti si transferati inapoi in oala fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Soba
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați caponata fierbinte și combinați.
4
Transferați pastele și legumele într-un vas de copt (9 x 13 inci). Se acoperă cu provolon mărunțit, fulgi de ardei zdrobiți și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Provolone
Pătrunjel
Piper
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Așezați vasul de copt sub broiler pentru a rumeni și bulați brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Pui Broiler
6
Serviți imediat.
7
Dacă pregătiți o salată, păstrați-o simplă.
8
Verde amestecat aruncat cu ierburi proaspete, îmbrăcat cu ulei, oțet, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde Mixt
Ierburi Proaspete
Oțet
Piper
Sare
Ulei De Gătit
9
Așezați placa de tăiat lângă plită. Preîncălziți o oală mare și adâncă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Soba
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Adăugați ulei, usturoi și piper zdrobit. Pe măsură ce tocați legumele (ardei, ceapă și țelină), adăugați-le în oală. Odată ce legumele sunt acolo, creșteți puțin căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ardei
țelină
Usturoi
Piper
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Se amestecă măsline și capere, stafide. Sareți vinetele tăiate cubulețe și amestecați în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Stafide
Capere
Măsline
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Adăugați roșiile, tăiate cubulețe și zdrobite, în oală și amestecați bine caponata pentru a combina. Acoperiți oala și gătiți caponata 15 până la 20 de minute, până când legumele sunt fragede. Se amestecă pătrunjelul și se scoate tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Tomate
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire