Canoe de castravete din Mousse de somon

Canoe de castravete din Mousse de somon
Canoe de castravete de Mousse de somon este un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, rețetă cu 8 porții. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 177 calorii. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de cremă de brânză, creme fraiche, somon norvegian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Rețete similare includ Canoe de castravete din Mousse de somon, Canoe De Castraveți, și Morcov Hummus Umplut Castravete Canoe.

Instrucțiuni

1
În robotul de bucătărie, tocați somonul într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați cremă de brânză, sare și piper și creme fraiche pentru a face un amestec suficient de slăbit pentru a intra în bărci de castraveți. Curățați castraveții și înjumătățiți pe lungime. Feliați castraveții în lungimi de 2 inci. Folosiți melon baller pentru a scoate castravetele pentru a le transforma în forme mici de canoe. Lingura amestec de somon în sac de patiserie prevăzut cu un vârf cu stea, și amestecul de țeavă în fiecare castravete "canoe."Se acoperă cu o cantitate mică de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Creme FraicheCreme Fraiche
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CastraveteCastravete
AnanasAnanas
SomonSomon
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Sac De PatiserieSac De Patiserie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista