Această rețetă face 8 porții cu 443 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Un amestec de sos de praline, brânză mascarpone, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Suc De Fructe Caramelizat Praline, Plăcintă Cu Praline De Pere, și Ruladă Pecan-Pralină Caramelizată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aruncați împreună primele 3 ingrediente.
3
Răspândiți într-un singur strat pe o tavă de jeleu de 15 x 10 inci căptușită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tigaie
4
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când se rumenesc ușor și se înmoaie. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Lăsați perele să se răcească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
6
Între timp, coaceți nucile pecan la 350 într-un singur strat într-o tigaie superficială 6 până la 8 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Se amestecă pere, mascarpone și coaja de lămâie. Bateți smântâna și zahărul pudră la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Îndoiți amestecul de frișcă în amestec de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Coaja De Lămâie
Mascarpone
Cremă
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
8
Puneți amestecul de pere într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; tăiați 1 colț de pungă pentru a face o gaură de 1 inch. Pipeți amestecul de pere în coji de cannoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannoli
Pere
9
Așezați într-o tigaie de 13 x 9 inci. Acoperiți și răciți cu 2 ore înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Serviți cannoli cu sos cald de pralină și presărați cu nuci pecan prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Nuci Pecan
11
Garnisiți, dacă doriți.
12
Notă: Am testat cu coji de cannoli achiziționate de la brutăria băcăniei noastre. Întrebați funcționarul brutăriei dacă nu le vedeți.