Cannoli de pere caramelizate cu sos de Praline
Această rețetă face 8 porții cu 443 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Un amestec de sos de praline, brânză mascarpone, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Suc De Fructe Caramelizat Praline, Plăcintă Cu Praline De Pere, și Ruladă Pecan-Pralină Caramelizată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aruncați împreună primele 3 ingrediente.
Răspândiți într-un singur strat pe o tavă de jeleu de 15 x 10 inci căptușită cu hârtie pergament.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când se rumenesc ușor și se înmoaie. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Lăsați perele să se răcească 20 de minute.
Între timp, coaceți nucile pecan la 350 într-un singur strat într-o tigaie superficială 6 până la 8 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Se amestecă pere, mascarpone și coaja de lămâie. Bateți smântâna și zahărul pudră la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Îndoiți amestecul de frișcă în amestec de pere.
Puneți amestecul de pere într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; tăiați 1 colț de pungă pentru a face o gaură de 1 inch. Pipeți amestecul de pere în coji de cannoli.
Așezați într-o tigaie de 13 x 9 inci. Acoperiți și răciți cu 2 ore înainte de servire.
Serviți cannoli cu sos cald de pralină și presărați cu nuci pecan prăjite.
Notă: Am testat cu coji de cannoli achiziționate de la brutăria băcăniei noastre. Întrebați funcționarul brutăriei dacă nu le vedeți.
Pereche cu: Saracco Moscato d ' Asti.