Cannoli cu brânză cremă fără lapte Ancho
O porție conține 437 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan, lingură. de cremă de soia, mai bună decât crema de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort de morcovi fără Gluten cu glazură de brânză cremă fără lactate, Aperitive Cu Brânză Cremă Fără Lactate, și Tort de căpșuni fără lapte și cremă de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron metalic, combinați făina, zahărul și sarea. Într-un blender, combinați restul ingredientelor. Amestecați-le aproximativ 1 minut până când sunt bine emulsionate.
Adăugați lichidul la ingredientele uscate și amestecați bine. Odată ce ingredientele umede și uscate formează un aluat, puteți adăuga mai multă făină pentru a face aluatul mai strâns (ar trebui să se simtă ca un aluat moale de pâine.) Nu frământați prea mult aluatul.
Lăsați aluatul să stea aproximativ 15 minute. Pe o suprafață făinoasă, întindeți aluatul până când este de aproximativ 1/16 de inch.
Tăiați cercuri de 4 inci. Înfășurați cercurile în jurul formelor de cannoli. Udați degetul și treceți-l de-a lungul cusăturii foliei și apăsați ușor pentru a sigila folia. Configurați o friteuză sau un wok și umpleți-l cu ulei până când va acoperi cojile. Întoarceți-l la mediu înalt. Cu un set de clești, aruncați forma de cannoli învelită în ulei. Prăjiți-l până devine o culoare aurie deschisă și îndepărtați-l imediat. Puneți-l pe un prosop de hârtie pentru a scurge uleiul. Repetați cu celelalte forme de cannoli învelite.Umpleți o oală mică cu apă. Întoarceți-l la mediu scăzut. În timp ce se încălzește, deseed anchos prin îndepărtarea tulpinii superioare și scuturarea semințelor prin orificiul care este creat.
Așezați anchos în apă și rehidratați-le. Ar trebui să capete o culoare mai deschisă, iar pielea să se netezească. În timp ce se rehidratează, puneți mai bine decât crema de brânză și nectarul dulce de agave într-un blender. Amestecați-le la maxim cel puțin un minut. Alternativ, puteți așeza mai bine decât crema de brânză și nectarul dulce de agave într-un castron îngust, înalt, metalic și puteți folosi un blender de imersie pe el. Pompați blenderul de imersie în sus și în jos pentru a umfla umplutura. Odată ce ancho-urile s-au rehidratat, tocați-le foarte mici. Amestecați tocatul în umplutură. Alternativ, îl puteți amesteca.Feliați fructele de cactus astfel încât să aveți felii de aproximativ 1/8 de inch. Ungeți ușor o tigaie saut.
Încălziți tigaia până la foc mediu. Saut suc de fructe de pere pentru aproximativ două minute sau până când veți vedea culorile netezi.
Așezați-le pe farfurie, două sau trei pe farfurie. Într-o tigaie saut saut, prăjiți nucile de pin la foc mediu până când încep să dezvolte pete maro deschis pe ele. Acest lucru ar trebui să dureze doar 2 sau 3 minute. Pune-le deoparte.
Așezați umplutura într-o pungă de conducte (consultați notele bucătarului pentru o înșelăciune). Atașați un vârf larg în formă de stea. Introduceți umplutura în coaja de cannoli până când este umplută. Aranjați fructele de ficat pe farfurie.
Așezați cannoli umpluți pe fructe.
Stropiți nectar dulce de agave peste farfurie, cannoli și fructe. Cerneti putin zahar pudra peste farfurie.
Presărați câteva nuci de pin în jurul farfuriei.