Canja
Canja ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 633 calorii, 52G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 6. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână șuncă, carne de pui, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, adăugați puiul, ceapa și bulionul de pui. Aduceți la foc mic și acoperiți. Gatiti la foc mic pana cand puiul este fraged, aproximativ 45 de minute. Ridicați puiul pe un platou și lăsați-l deoparte. Se strecoară stocul printr-o sită așezată peste un bol. Aruncați solidele și îndepărtați cât mai multă grăsime din stoc.
Clătiți cratița și întoarceți stocul la ea.
Adăugați orezul, roșiile și morcovii în stoc. Condimentează cu sare și piper negru după gust. Aduceți la foc mic. Gatiti pana cand orezul este fraged, aproximativ 25 de minute.
Când puiul este suficient de rece pentru a se manipula, tăiați-l în fâșii de aproximativ 1/2 X 1 1/2 inci. Întoarceți puiul în supă cu șunca și gătiți suficient timp pentru a se încălzi.
Adăugați pătrunjelul și serviți.