Candy Cane Înger Tort
Dacă 28 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Candy Cane Angel Cake ar putea fi un uimitor fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. O porție conține 198 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort alimentar betty angel, lipiți culoarea alimentelor, zahărul pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cocktail de trestie de bomboane cu vodcă infuzată cu trestie de bomboane de casă, Tort De Trestie De Bomboane, și Tort De Trestie De Bomboane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă (îndepărtați alte rafturi).
Încălziți cuptorul la 177°.într-un vas de sticlă sau metal foarte mare, bateți amestecul de tort și apa rece cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 1 minut.
Se toarnă aproximativ 3 căni de aluat într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci fără grăsime. Într-un castron mic, turnați aproximativ 3/4 cană de aluat; se amestecă culoarea alimentelor și extractul de mentă până se omogenizează. Puneți cu grijă aluatul roșu peste aluatul alb în tigaie. Puneți cu grijă aluatul alb rămas peste aluatul roșu și rotiți cu cuțitul.
Coaceți 40 de minute sau până când partea superioară revine când este ușor atinsă. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe pâlnie sau sticlă rezistentă la căldură. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. Slăbiți tort prin rularea spatula de metal lung de-a lungul marginii de tigaie.
Așezați farfuria de servire cu susul în jos pe tigaie. Întoarceți placa și tigaia; scoateți tigaia.
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și 1 lingură de lapte; amestecați suficient lapte rămas, câte 1 linguriță, până când este suficient de subțire pentru a stropi.
Stropiți peste tort; deasupra cu bomboane zdrobite.