Canada Goose în sos dulce de Chili

Canada Goose în sos dulce de Chili
Canada gâscă în sos de Chili dulce necesită în jurul valorii de 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 357 calorii. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un sos la prețuri rezonabile. Un amestec de sos de chili Thailandez, sare și piper măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 66 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rulouri de ouă de pui cu Chili dulce cu sos cremos de Chili dulce, Ziua Canadei + 4 iulie Cheesecakes cu iaurt fără coacere cu sos de zmeură, și Cartofi prăjiți cu nuci, zahăr brun și sos dulce de Chili.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei fierbinte pana cand sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Condimentează gâsca cu sare și piper; se adaugă la uleiul încins. Gătiti feliile de piept de gâscă în ulei fierbinte timp de 2 minute, răsturnați și continuați să gătiți până se rumenesc uniform, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Gâscă întreagăGâscă întreagă
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se toarnă sosul de chili peste gâscă; reduceți focul la mediu-mic și gătiți la foc mic până când sosul de chili se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Gâscă întreagăGâscă întreagă
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista