Campfire S ' mores
Această rețetă servește 12. O porție conține 488 calorii, 4G de proteine, și 34G de grăsime. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați espresso instant, unt, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați S ' mores prajiturele - Nu foc de tabara necesar, Foc de tabara s ' mores banana Boats, și Cupcakes cu foc de tabără: S ' mores cu cremă de unt de Marshmallow pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie de 9 pe 11 inci.
Așezați ciocolata într-un castron mare peste un cazan dublu la foc mic. Amestecați ciocolata până se topește, apoi opriți focul. Într-o oală separată, aduceți crema doar la foc mic. Se amestecă espresso și pudra de chile, apoi se scoate de pe foc.
Adăugați amestecul de cremă în ciocolată și amestecați într-o consistență netedă și strălucitoare. La frigider.
Topiți untul într-o oală mare la foc mic. Se amestecă marshmallows și se gătește până se topește complet.
Adăugați pasta de vanilie și popcornul, acoperind bine.
Apăsați jumătate din amestecul de floricele în tigaia pregătită.
Se presară cu jumătate din sare și amestecul de ciocolată.
Întindeți amestecul de popcorn rămas deasupra, stropind cu restul de sare. La frigider până la setare.
Odată suficient de rece pentru a manipula cu ușurință, tăiați mai întâi în dreptunghiuri și apoi în triunghiuri.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când este ușor lipicios.
Zdrobiți 2 foi de biscuiți graham într-un vas superficial.
Așezați triunghiurile în firimituri și apăsați firimiturile în partea inferioară și laterală.
Așezați triunghiurile pe o foaie de copt și deasupra cu câteva marshmallows rămase. Puneți sub broiler până se rumenesc. Sus cu bucată mai mare de graham pentru garnitură.