Cambulă la cuptor cu Panko și parmezan

Cambulă la cuptor cu Panko și parmezan
Cambulă coaptă cu Panko și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $2.51 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 346 calorii. Un amestec de unt, parmezan, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 192 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Parmezan La Cuptor, Cambulă la cuptor cu firimituri de parmezan, și Batoane De Dovlecei Parmezan Acoperite Cu Panko La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor un vas de copt mare și puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Aranjați fileurile de cambulă pe vasul de copt pregătit și periați cu 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De CambulăFileuri De Cambulă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Combinați restul de 3 linguri de unt cu pesmet, parmezan, sare, piper și cimbru într-un castron; se presară peste cambulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PesmetPesmet
CambulăCambulă
UntUnt
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, 15 până la 20 de minute. Transferați cu grijă fileurile pe o farfurie cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tinga Reserve Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tinga Reserve Pinot Noir
Tinga Reserve Pinot Noir
O culoare seducătoare de granat cu corp ușor. Pe nas, mere roșii proaspete cu note de migdale dulci, are taninuri netede, cu aciditate strălucitoare și un finisaj Fructat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista