Cambulă Gingered
Flounder Gingered este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 160 calorii. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți ghimbir gros, zahăr, fileuri de cambulă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine și unt ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Flounder Aromat, Flounder Caribe, și Flounder Meuni Otrivtre.
Instrucțiuni
Așezați rădăcina de ghimbir pe mai multe straturi de pânză de brânză umedă. Aduna marginile de tifon împreună, și stoarce sac tifon peste un castron mic. Puneți deoparte 3 linguri de suc de ghimbir; rezervați sucul de ghimbir rămas pentru o altă utilizare.
Combinați 2 linguri de suc de ghimbir, sos de soia, sherry, suc de lămâie și zahăr într-un vas superficial; adăugați pește, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți și marinați la frigider 20 de minute, întorcând peștele ocazional.
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Puneți peștele pe tigaia broiler acoperită cu spray de gătit și fierbeți 3 minute sau până se rumenesc ușor (nu întoarceți).
Ungeți uleiul peste pește și fierbeți un minut suplimentar sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Așezați peștele pe farfurii individuale de servire și stropiți restul de lingură de suc de ghimbir peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu indicii de verde. Vintage-ul din 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Cerul gurii dezvăluie pere fiert în apă și portocaliu sânge, și se termină cu un dram de citrice, textura buna si gura bogat simt.