Camara Puttanesca

Camara Puttanesca
Reteta cămară Puttanescan este gata în aproximativ 21 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuit și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 442 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. Un amestec de măsline kalamatan, spaghete, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 54 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Camara Puttanesca, Sos Puttanesca Camara, și Cămară Puttanesca Cu Sardine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Pe măsură ce apa se încălzește, turnați uleiul de măsline într-o tigaie rece și amestecați usturoiul. Întoarceți căldura la mediu-scăzut și gătiți și amestecați până când usturoiul este parfumat și începe să transforme o culoare aurie, 1 până la 2 minute. Se amestecă fulgii de ardei roșu, oregano și hamsii. Gatiti pana cand hamsiile incep sa se descompuna, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
HamsiiHamsii
Ulei De MăslineUlei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Turnați roșiile în tigaie, întoarceți focul la mediu-înalt și aduceți sosul la foc mic. Folosiți spatele unei linguri pentru a descompune roșiile în timp ce gătesc. Se fierbe până când sosul este redus și combinat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Între timp, gătiți pastele în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
5
Scurgeți când este încă foarte ferm la mușcătură, aproximativ 9 minute. Rezervați 1/2 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Amestecați măslinele și caperele în sos; adăugați paste și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
MăslineMăsline
PastePaste
SosSos
7
Aruncați pastele în sos până când pastele sunt fierte și bine acoperite cu sos, aproximativ 1 minut. Dacă sosul devine prea gros, amestecați o parte din apa de paste rezervată pentru a se subția.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PastePaste
SosSos

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista