Camara Puttanesca
Reteta cămară Puttanescan este gata în aproximativ 21 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuit și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 442 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. Un amestec de măsline kalamatan, spaghete, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 54 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Camara Puttanesca, Sos Puttanesca Camara, și Cămară Puttanesca Cu Sardine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare.
Pe măsură ce apa se încălzește, turnați uleiul de măsline într-o tigaie rece și amestecați usturoiul. Întoarceți căldura la mediu-scăzut și gătiți și amestecați până când usturoiul este parfumat și începe să transforme o culoare aurie, 1 până la 2 minute. Se amestecă fulgii de ardei roșu, oregano și hamsii. Gatiti pana cand hamsiile incep sa se descompuna, aproximativ 2 minute.
Turnați roșiile în tigaie, întoarceți focul la mediu-înalt și aduceți sosul la foc mic. Folosiți spatele unei linguri pentru a descompune roșiile în timp ce gătesc. Se fierbe până când sosul este redus și combinat, aproximativ 10 minute.
Între timp, gătiți pastele în apa clocotită.
Scurgeți când este încă foarte ferm la mușcătură, aproximativ 9 minute. Rezervați 1/2 cană de apă pentru paste.
Amestecați măslinele și caperele în sos; adăugați paste și aruncați pentru a combina.
Aruncați pastele în sos până când pastele sunt fierte și bine acoperite cu sos, aproximativ 1 minut. Dacă sosul devine prea gros, amestecați o parte din apa de paste rezervată pentru a se subția.