Calvados custard
Nevoie de o desert vegetarian fără gluten și lacto ovo? Crema Calvados ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 234 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți lapte, smântână unică, păstăi de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Calvados Sidecars, Stridii Cu Calvados, și Mere Coapte Cu Calvados.
Instrucțiuni
Încălziți laptele, smântâna, păstăia de vanilie și semințele de vanilie la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă la infuzat 20 de minute, apoi se aruncă păstaia de vanilie.
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul împreună până devin palide.
Se adaugă la amestecul de lapte și se amestecă pentru a se combina. Gatiti foarte usor pana se ingroasa cand este gata, crema ar trebui sa acopere spatele unei linguri.
Se ia de pe foc și se adaugă Calvados.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru cremă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "