Calmar Vicios

Squid Vicious ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 322 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ardei iute arbol, sos de soia, ciuperci de stridii sfâșiate în fâșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Încercați Drogat tarta din ' dulce și vicios, Tort De Porumb Cu Tigaie Cu Susul În Jos De La ' Sweet & Vicious, și Side-palmă și stârni cookie-uri de la ' dulce și vicios pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o placă de tăiere curată, scoateți tentaculele din corpurile calmarului și rezervați-le. Asigurați-vă că tuburile sunt curățate și împărțiți-le pe lungime, astfel încât să arate ca un triunghi plat. Folosind un cuțit mat, înscrieți ușor calmarul într-un model încrucișat.
Tăiați fiecare tub în patru bucăți de dimensiuni aproximativ egale.
Într-un castron, combinați 1 lingură de sos de soia cu 1 linguriță de amidon de porumb și aruncați calmarul în el pentru a acoperi. Marinați în timp ce vă pregătiți pentru restul vasului.
Combinați bulionul miso și oțetul balsamic cu amidonul de porumb rămas.
Într-o tigaie fierbinte sau wok, adăugați uleiul de susan și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Adăugați calmarul și gătiți timp de 30 până la 40 de secunde. Se va ondula în mod natural și se va rumeni. Lucrând rapid, adăugați usturoiul, ghimbirul și ardeii iute. Lăsați-le să se prăjească timp de 10 până la 15 secunde amestecând constant (pot arde rapid).
Se adaugă ceapa, ciupercile și ardeiul gras și se sotează încă un minut.
Se toarnă amestecul de stoc și se fierbe până când sosul începe să se îngroașe. Condimentează cu piper alb și sos de soia suplimentar, dacă este necesar.