Calmar prăjit Po ' Boy cu Avocado și ulei de Chile Negru

Fried Squid Po ' Boy cu Avocado și ulei de Chile negru ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 913 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,57 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal scump. Dacă aveți la îndemână ardei iute ancho, calmar, suc de lime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă de calmar prăjit cu sos de fasole neagră, Chile-și-ulei de măsline-ou prăjit cu Avocado și varză, și Chile-și-ulei de măsline-ou prăjit cu Avocado și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru uleiul de chile negru: dacă utilizați o sobă cu gaz, asigurați-vă că un ventilator este pornit și setați un cuptor sau un suport de răcire deasupra arzătorului. Rotiți arzătorul la înălțime și puneți ardeii iute pe raft. Char ardeii iute peste flacără, răsturnându-i din când în când cu o pereche de clești. Se termină când se umflă și devin negre. Se lasă deoparte să se răcească. Dacă folosiți o sobă electrică, puneți o tigaie mare din fontă la foc mare, adăugați ardeii iute și gătiți până când s-au umflat și s-au înnegrit. Se lasă deoparte să se răcească.
Când ardeii iute sunt reci, îndepărtați tulpinile și semințele.
Adăugați ardeii iute într-un blender sau robot de bucătărie împreună cu uleiul de struguri, oțetul de vin alb, zahărul, usturoiul, sarea și sucul de lămâie. Procesați până la neted.
Tăiați corpurile de calmar în runde de 1/4 inch și tăiați tentaculele în bucăți de 1 inch.
Adăugați calmarul într-un castron împreună cu sucul unei lămâi și un vârf de sare. Aruncați aproximativ o cană de făină într-un al doilea castron.
Într-o cratiță cu fund greu sau într-un cuptor olandez, turnați suficient ulei pentru a veni la aproximativ doi centimetri în sus. Întoarceți focul la mediu-mare. Folosind un termometru de ulei pentru a măsura, aduceți uleiul la aproximativ 350 F.
Când uleiul este gata, adăugați calmarul în vasul mare cu făină și aruncați până când fiecare bucată este acoperită uniform. Scuturați orice exces.
Adăugați cât mai mult calmar în ulei cât se va potrivi într-un singur strat. Gatiti pana se rumenesc, doua-trei minute.
Îndepărtați bucățile fierte cu o lingură cu fante și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Se presară cu puțină sare. Repetați procesul până când tot calmarul a fost gătit.
Pe jumătatea inferioară a fiecărei role, așezați un strat de avocado feliat. Împărțiți calmarul prăjit între cele patru rulouri. Completați fiecare cu aproximativ o linguriță de suc de lămâie și o linguriță de ulei de chile negru. Și jumătățile superioare ale rolelor la fiecare și servesc.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Paco & Lola Celebration Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Albarino, Romania]()
Albarino, Romania
Ediție Limitată Pride Rainbow Bottle! Expresie aromatică destul de intensă, cu ierburi și indicii balsamice, împreună cu fructe albe, citrice și fructe de piatră. Proaspăt, cu o structură bună și aceleași personaje de fructe ca cele găsite pe nas. Finisaj ușor balsamic.