Calmar prăjit Po ' Boy cu Avocado și ulei de Chile Negru

Calmar prăjit Po ' Boy cu Avocado și ulei de Chile Negru
Fried Squid Po ' Boy cu Avocado și ulei de Chile negru ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 913 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,57 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal scump. Dacă aveți la îndemână ardei iute ancho, calmar, suc de lime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă de calmar prăjit cu sos de fasole neagră, Chile-și-ulei de măsline-ou prăjit cu Avocado și varză, și Chile-și-ulei de măsline-ou prăjit cu Avocado și varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru uleiul de chile negru: dacă utilizați o sobă cu gaz, asigurați-vă că un ventilator este pornit și setați un cuptor sau un suport de răcire deasupra arzătorului. Rotiți arzătorul la înălțime și puneți ardeii iute pe raft. Char ardeii iute peste flacără, răsturnându-i din când în când cu o pereche de clești. Se termină când se umflă și devin negre. Se lasă deoparte să se răcească. Dacă folosiți o sobă electrică, puneți o tigaie mare din fontă la foc mare, adăugați ardeii iute și gătiți până când s-au umflat și s-au înnegrit. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ChiliUlei De Chili
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Când ardeii iute sunt reci, îndepărtați tulpinile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Adăugați ardeii iute într-un blender sau robot de bucătărie împreună cu uleiul de struguri, oțetul de vin alb, zahărul, usturoiul, sarea și sucul de lămâie. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Tăiați corpurile de calmar în runde de 1/4 inch și tăiați tentaculele în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
2
Adăugați calmarul într-un castron împreună cu sucul unei lămâi și un vârf de sare. Aruncați aproximativ o cană de făină într-un al doilea castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Într-o cratiță cu fund greu sau într-un cuptor olandez, turnați suficient ulei pentru a veni la aproximativ doi centimetri în sus. Întoarceți focul la mediu-mare. Folosind un termometru de ulei pentru a măsura, aduceți uleiul la aproximativ 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Când uleiul este gata, adăugați calmarul în vasul mare cu făină și aruncați până când fiecare bucată este acoperită uniform. Scuturați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați cât mai mult calmar în ulei cât se va potrivi într-un singur strat. Gatiti pana se rumenesc, doua-trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Îndepărtați bucățile fierte cu o lingură cu fante și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Se presară cu puțină sare. Repetați procesul până când tot calmarul a fost gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Pe jumătatea inferioară a fiecărei role, așezați un strat de avocado feliat. Împărțiți calmarul prăjit între cele patru rulouri. Completați fiecare cu aproximativ o linguriță de suc de lămâie și o linguriță de ulei de chile negru. Și jumătățile superioare ale rolelor la fiecare și servesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ulei De ChiliUlei De Chili
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Paco & Lola Celebration Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Albarino, Romania
Albarino, Romania
Ediție Limitată Pride Rainbow Bottle! Expresie aromatică destul de intensă, cu ierburi și indicii balsamice, împreună cu fructe albe, citrice și fructe de piatră. Proaspăt, cu o structură bună și aceleași personaje de fructe ca cele găsite pe nas. Finisaj ușor balsamic.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate56
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista