Calmar pentru copii la grătar din cărămidă cu sos de Tamarind-mentă

Caramida la gratar calmar copil cu sos de Tamarind-menta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,76 USD pe porție. O porție conține 562 calorii, 27G de proteine, și 44G de grăsime. Un amestec de sare și piper, corpuri de calmar, pastă de tamarind și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de arahide ar putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Caramele De Arahide Sărate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Încercați Salată de calmar și prune la grătar cu Cilantro, mentă și arahide, Calmar la grătar cu sos de Chile și ridichi, și Calmar la grătar cu salată de Miner și mentă , pătrunjel, pesto de hamsie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 2 cărămizi mari învelite de două ori în folie de aluminiu
Încălziți grătarul la foc mare.
Periați calmarul cu ulei pe ambele părți și condimentați cu sare și piper alb.
Așezați calmarul pe grătar aproape împreună și așezați cărămizile peste calmar. Grătați timp de 2 până la 3 minute pe 1 parte, îndepărtați cărămizile, întoarceți calmarul și așezați cărămizile înapoi pe calmar și continuați să grătați timp de 2 până la 3 minute.
Scoateți calmarul de pe grătar, așezați-l pe un platou și stropiți imediat cu pansamentul de tamarind-mentă.
Garnisiți cu mentă tocată.
Combinați tamarindul, oțetul, sucul de portocale, menta, muștarul și sarea și piperul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Reglați condimentele.