Calmar la grătar cu salată de salată Miner și sos verde
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Calmarul la grătar cu salată de salată Miner și sos verde ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 664 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.25 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Calmar la grătar cu salată de Miner și mentă , pătrunjel, pesto de hamsii, Risotto cu cerneală de calmar negru cu creveți la grătar, homar și vinetă de ceapă verde, și Calmar la grătar cu sos de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați coaja de lămâie și sucul cu usturoiul, pimentn, uleiul de măsline și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați calmarul și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
3
Într-un robot de bucătărie, combinați hamsiile cu caperele, șalota, usturoiul, pătrunjelul, menta, arpagicul și coaja și sucul de lămâie și procesați până se toacă. Cu mașina pornită, turnați încet uleiul de măsline. Condimentează sosul verde cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Într-un castron mare, lingurați sucul de lămâie peste șalotă și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Se amestecă uleiul de măsline și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Adăugați salata minerului, nautul, menta și pătrunjelul și aruncați salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Între timp, aprindeți un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Scoateți calmarul din marinată și condimentați cu sare. Grătiți calmarul la foc mare până când este ușor carbonizat și doar gătit, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Calmar
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Movilă salata pe 4 farfurii. Puneți sosul verde pe farfurii, acoperiți cu calmarul la grătar și serviți.