Calmar la grătar cu salată de salată Miner și sos verde
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Calmarul la grătar cu salată de salată Miner și sos verde ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 664 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.25 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Calmar la grătar cu salată de Miner și mentă , pătrunjel, pesto de hamsii, Risotto cu cerneală de calmar negru cu creveți la grătar, homar și vinetă de ceapă verde, și Calmar la grătar cu sos de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați coaja de lămâie și sucul cu usturoiul, pimentn, uleiul de măsline și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați calmarul și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
3
Într-un robot de bucătărie, combinați hamsiile cu caperele, șalota, usturoiul, pătrunjelul, menta, arpagicul și coaja și sucul de lămâie și procesați până se toacă. Cu mașina pornită, turnați încet uleiul de măsline. Condimentează sosul verde cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Nonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Într-un castron mare, lingurați sucul de lămâie peste șalotă și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă uleiul de măsline și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați salata minerului, nautul, menta și pătrunjelul și aruncați salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Între timp, aprindeți un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Scoateți calmarul din marinată și condimentați cu sare. Grătiți calmarul la foc mare până când este ușor carbonizat și doar gătit, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Calmar
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Movilă salata pe 4 farfurii. Puneți sosul verde pe farfurii, acoperiți cu calmarul la grătar și serviți.