Calmar crocant cu capere
Calmarul crocant cu capere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 249 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, uleiul de floarea soarelui, maioneza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 53%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Calmar La Grătar Cu Lămâie, Capere Și Pătrunjel, Calmar crocant cu caponata, și Calmar crocant cu usturoi, Chile și busuioc.
Instrucțiuni
Tăiați calmarul în inele de aproximativ cm grosime. Introduceți făina într-o pungă de congelator și condimentați bine.
Adăugați caperele, apoi dați totul un shake bun pentru a se amesteca împreună. Introduceți calmarul în pungă, apoi agitați din nou până când toate inelele sunt bine acoperite.
Se amestecă împreună usturoiul și maioneza, apoi se pun într-un bol de servire.
Turnați puțin ulei într-o tigaie mare până când ajunge la aproximativ 7 cm în sus, dar tigaia nu este mai mult de o treime plină.
Se pune la foc mediu și se lasă uleiul să se încălzească. Pentru a testa dacă uleiul este gata, așezați o bucată mică de pâine în tigaie ar trebui să sfârâie când atinge uleiul.
Scoateți o mână de calmar din făină și scuturați orice exces. Aruncați ușor în ulei, apoi gătiți timp de aproximativ 3 minute până când sunt crocante.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și așezați-o pe hârtie de bucătărie. Repetați cu calmarul rămas.
Serviți imediat cu maioneza și pene de lămâie.