Calmar concertina prăjită cu praz la grătar și un sos cald Chorizo

Calmar concertina prăjită cu praz la grătar și un sos cald Chorizo
Calmar concertina prăjită cu praz la grătar și un sos cald Chorizo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 2.08 pe portie. O porție conține 445 calorii, 9g de proteine, și 39G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți radicchio, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Salată caldă de cartofi la grătar cu usturoi prăjit și pansament Negru de măsline, Calmar la grătar cu sos de Chile și ridichi, și Coaste la grătar-ochi de carne de vită cu cartofi calzi, slănină și praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a obține efectul concertina frumos, luați un calmar și așezați un cuțit mare de bucătar în interiorul acestuia. Folosind un al doilea cuțit, tăiați calmarul în felii de 1/4 inci, ca și cum l-ați tăia în inele. Nu vei putea tăia până la capăt din cauza celuilalt cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Aprindeți grătarul sau preîncălziți o tigaie la cald. Preîncălziți cuptorul la maxim.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se fierbe prazul pentru bebeluși timp de 3 minute într-o tigaie cu apă sărată clocotită, se scurge într-o strecurătoare și se lasă să se usuce la abur. Îmbrăcați-le cu puțin ulei de măsline și un vârf de sare și piper. Gatiti prazul pe gratar sau in tava de gratar pe ambele parti pana cand sunt marcate frumos, apoi adaugati pene de fenicul si chargrill acestea se usuca pe ambele parti pana cand sunt de asemenea marcate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Praz Pentru CopiiPraz Pentru Copii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați frunzele de radicchio și grătarul uscat pe ambele părți pentru a le ofili - 30 de secunde pe fiecare parte ar trebui să facă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Puneți prazul, feniculul și radicchio într - un castron mare-ar putea părea puțin trist, dar nu vă faceți griji pentru că le veți stimula!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Încălziți o tigaie cu câteva pahare de ulei de măsline. Se prăjește chorizo până când grăsimea se stinge, se adaugă rozmarinul și usturoiul, se aruncă și se scoate focul după 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați oțetul balsamic și jumătate din sucul de lămâie în tigaie, amestecați și puneți pe 1 parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Stropiți puțin ulei de măsline peste fiecare calmar, presărați sare și piper și aruncați bine. Preîncălziți o tigaie rezistentă la cuptor pe blatul aragazului, turnați puțin ulei de măsline și aruncați tentaculele rezervate în ulei timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CalmarCalmar
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați toate cele 4 calmari și bateți tigaia în cuptorul preîncălzit timp de câteva minute sau până când sunt fierte și ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă chorizo dressing peste legumele chargrilled și se adaugă o bună stoarce de suc de lamaie. Scoateți calmarul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Serviți fiecare dintre oaspeții dvs. o grămadă frumoasă de legume îmbrăcate, un calmar concertina, câteva tentacule și o jumătate de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
CalmarCalmar
7
Presărați peste unele dintre vârfurile rezervate de fenicul herby și băgați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
8
"Acordul nostru cu producătorii" Jamie at Home " ne permite doar să facem 2 rețete pe episod disponibile online. Food Network regretă inconvenientele pentru spectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista