Callaloo Stew ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 186 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți dovlecei de nucă, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, okra rotundă groasă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Callaloo, Supa Trinidad Callaloo, și Callaloo cu oțet de ardei iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapă verde, usturoi, cimbru și chile. Saut până la moale, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Usturoi
Ardei Iute
Cimbru
3
Adăugați bulion, dovleac, șuncă și okra. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu și fierbeți până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Dovleac
Bulion
Bame
șuncă
4
Adăugați callaloo; gatiti pana se ofilesc si frunzele sunt fragede, amestecand frecvent, aproximativ 3 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.